Infra

Werk aan kruispunt Ringbaan West Tilburg

Werk duurt tot half december

Werk Ringbaan West Tilburg

Tilburg,
Deze week start het werk aan het kruispunt Ringbaan West met de Kwaadeindstraat en de Wandelboslaan in de gemeente Tilburg. Vanaf 17 augustus 07:00 uur is het kruispunt afgesloten. Het werk duurt tot half december.

Er komt o.a. nieuw asfalt, het riool wordt vervangen en er komen nieuwe verkeerslichten. Op Ringbaan West is ter hoogte van de Wandelboslaan in beide richtingen 1 rijstrook open.

Omrijden

Verkeer dat vanaf de Hasseltrotonde komt en richting de Wandelboslaan gaat, moet omrijden via de Lage Witsiebaan en de Postelse Hoeflaan. Verkeer vanaf de Hasseltrotonde richting de Kwaadeindstraat, kan omrijden via het Nassauplein, de Dillenburglaan, de Willem de Rijkestraat en de Hasseltstraat.

Verkeer dat vanaf Ringbaan West/Ringbaan Zuid richting de Wandelboslaan rijdt, kan omrijden via de Professor Cobbenhagenlaan, de Conservatoriumlaan en de Statenlaan. Rijdt u richting de Kwaadeindstraat vanaf Ringbaan West/Ringbaan Zuid dan kunt u omrijden via de Hart van Brabantlaan, de St. Ceciliastraat, de Jan Heijnsstraat, de Philips Vingboonstraat, het Pieter Postplein en de Waterhoefstraat.

De omleidingen zijn aangegeven met borden.

Fietsen en wandelen

Fietsers die vanuit het noorden en zuiden van de Ringbaan West komen, kunnen langs de moskee richting de Reitse Hoevenstraat rijden en andersom. Voor fietsers die de Ringbaan West vanuit de Wandelboslaan over moeten steken naar de Kwaadeindstraat en andersom is een oversteek gemaakt. Voor voetgangers die Ringbaan West willen oversteken is een tijdelijke oversteek gemaakt aan het noorden van de kruising. Bij de oversteek komen tijdelijke verkeerslichten. De bushalte aan de Wandeloslaan (buslijn 1) vervalt.

Vorig bericht Bedrijf in zonnepanelen misbruikt naam gemeente Den Bosch
Volgend artikel Gemeente Breda zuinig met water

Nu op WijBrabant