Samenwerking

Toi-Toys start samenwerking Duitse logistiek dienstverlener

Dankzij de samenwerking kan er bespaard worden op transportkosten

Speelgoedimporteur Toi-Toys International start samenwerking met Duitse logistiek dienstverlener door groei

Eindhoven,
Toi-Toys International start samenwerking met de Duitse logistiek dienstverlener Hellmann Worldwide Logistics. Een gevolg van deze samenwerking zijn sterk verlaagde containertarieven die door Toi-Toys International per direct doorgerekend worden in de verkoopprijzen. Dit resulteert weer in een directe prijsverlaging van ruim 250 artikelen.

Ruud Schaay, Chief Commercial Officer bij Toi-Toys International, licht de samenwerking toe: “De torenhoge transportkosten uit China zorgen er in deze markt juist voor dat artikelen geïmporteerd uit dit land, enorm in prijs zijn gestegen. We zijn daarom extra verheugd te kunnen melden dat we door onze overeenkomst met Hellmann Worldwide Logistics onze klanten kunnen voorzien van een prijsverlaging voor een groot gedeelte van het assortiment.”

Veilig en betaalbaar speelgoed

Toi-Toys International is al ruim 30 jaar één van Europa’s grootste leveranciers van veilig en betaalbaar speelgoed met vestigingen in zowel Nederland als Duitsland. Het bedrijf maakte de afgelopen jaren internationaal een sterke groei door.

Met een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment is Toi-Toys International de specialist voor retailers, e-tailers en groothandels in marktsegmenten als speelgoed speciaalzaken, huishoudzaken, supermarkten, drogisterijen en warenhuizen. Uit haar eigen magazijn van 16.000m2, levert Toi-Toys International meer dan 2.000 producten naar ruim 45 landen. Als familiebedrijf investeert Toi-Toys International in duurzame relaties, waarbij betrokkenheid en betrouwbaarheid de uitgangspunten zijn.

Vorig bericht VDL Groep lanceert online platform voor metaalbewerking
Volgend artikel Cegid neemt B2B-financiëringsspecialist Koalaboox over

Nu op WijBrabant