Cyberbeveiliging

Qualys lanceert cybersecurity pakketten in AWS Marketplace

Qualys richt zich op mkb door toenemende cyberaanvallen tegen kleine bedrijven

Qualys lanceert cybersecurity pakketten in AWS Marketplace

Foto: Qualys

Amsterdam,
Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.

Risico’s op aanvallen verminderen

AWS Marketplace is een digitale catalogus met duizenden toepassingen van softwareleveranciers waar gebruikers van Amazon Web Services (AWS) software kunnen vinden, testen, kopen en implementeren voor hun cloudomgeving. Met het aanbod van Qualys kunnen ondernemers in het mkb het meeste uit hun IT-beveiligingsbudget halen en de risico’s op aanvallen in hun infrastructuur verminderen. Het pakket van Qualys voor AWS biedt mogelijkheden voor het beheer van kwetsbaarheden, het uitvoeren van patches en het implementeren van Endpoint Detection and Response (EDR).

Toegang tot beveiligingsexpertise

“Veel mkb-bedrijven beschikken niet over het budget of het personeel dat nodig is om het beheer van cyberrisico’s goed te ondersteunen,” zegt Chantal ’t Gilde, managing director Benelux & Nordics van Qualys. “Het aanbod van Qualys TruRisk-pakketten voor het mkb in AWS, geeft kleine en middelgrote bedrijven toegang tot de beveiligingsexpertise waarmee zij de groeiende risico’s van ransomware kunnen bestrijden en compliant kunnen blijven met wet- en regelgeving.”

Vorig bericht Arthur Schellekens nieuwe Country Manager in Coface Nederland
Volgend artikel Bellevue opent opnieuw haar deuren als Bellevue Bar Bistro

Nu op WijBrabant