Event

Ondernemers op podium in Rotterdam Ahoy

BusinessBoost Live vindt plaats op donderdag 30 maart

Ondernemers podium Rotterdam Ahoy

Rotterdam,
Insights worth sharing is het thema op 30 maart tijdens BusinessBoost Live. Een ondernemersevent waar inspiratie, educatie en netwerken centraal staan. Christian van Thillo (DPG Media), Saskia Egas Reparaz (HEMA), Eric Idema (EasyToys), Deborah Nas (Innovatie expert), Demy de Zeeuw (433, BALR.), Alexander Klöpping (Tech ondernemer), Diggy Dex (artiest), Marieke Blom (Hoofdeconoom ING), Jacco Vonhof (MKB-Nederland) en vele anderen delen hun verhaal tijdens deze jubileumeditie. ING is opnieuw hoofdsponsor van BusinessBoost Live.

BusinessBoost Live vindt plaats op donderdag 30 maart in Rotterdam Ahoy onder de leiding van Jeroen Pauw en Leonie ter Braak. Zij gaan in gesprek met groeiondernemers en visionairs over actuele thema’s zoals innovatie, duurzaamheid en nieuwe businessmodellen in relatie tot de ontwikkelingen en uitdagingen van deze tijd. ‘Boosten’ is de rode draad van het event; hoe maken wij samen impact in de wereld?

‘Compact en compleet programma’

“Ondernemers werken continue aan hun bedrijf en hebben weinig tijd om eens goed stil te staan bij de huidige trends en ontwikkelingen en de impact daarvan. Dat merk ik zelf ook. Terwijl het juíst belangrijk is om in deze roerige tijden af en toe de tijd te nemen om inzichten en verhalen van anderen te horen en te reflecteren. Daarom bieden we met BusinessBoost Live een compact en compleet programma vol inspiratie, educatie en gelegenheid tot netwerken. Efficiënt, effectief en ook nog eens een bijzonder leuke avond. Wat wil je nog meer?”, aldus Niel van Hoff, CEO Tribe Company).

Vijf jaar BusinessBoost Live

Deze editie pakt BusinessBoost Live uit met een line-up aan sprekers en experts op het podium. Opkomende ondernemers zoals Jouri Schoemaker (Pieter Pot) vertellen hoe zij de markt op een compleet nieuwe manier uitdagen. Bekende ondernemers en visionairs zoals Christian van Thillo en Saskia Egas Reparaz zijn al langer op weg en vertellen over de kansen, successen én bijbehorende uitdagingen.
Tenslotte wordt er gesproken over insights op het gebied van technologie en innovatie door experts als Deborah Nas en Alexander Klöpping.

BusinessBoost Experience

Nieuw dit jaar is de BusinessBoost Experience. In deze setting delen voorstaande ondernemers en experts waaronder Denis Doeland (DDMCA), Gilbert Gooijers (CM.com), Patrick van der Pijl (Business Models Inc.) en Niki Schilling (Rituals) exclusief hun kennis en ervaringen door middel van interactieve talks en interviews. In de Business Social Club kun je tenslotte terecht voor eten, drinken, netwerken en entertainment.

Vorig bericht Meer tijd voor stalaanpassingen, minder stikstof
Volgend artikel Subsidieregeling vanuit provincie voor behalen 1 ster Beter Leven Keurmerk

Nu op WijBrabant