Horeca

Normec Foodcare heeft de beste koffiecorner van regio Den Bosch

De werknemers van Normec Foodcare kunnen zeggen dat zij koffie drinken in de beste koffiecorner van heel Den Bosch

Normec Foodcare heeft de beste koffiecorner van regio Den Bosch
Den Bosch,
De werknemers van Normec Foodcare kunnen zeggen dat zij koffie drinken in de beste koffiecorner van heel Den Bosch. Normec Foodcare won namelijk de verkiezing voor Koffiecorner van het Jaar in deze regio. Dit jaar stond de door Fortune Coffee georganiseerde verkiezing in teken van de sociale ontmoetingsplek. Normec Foodcare heeft dus de fijnste plek van Den Bosch om elkaar op het werk onder het genot van een kop koffie te ontmoeten.

Een goede plek om even met elkaar te verbinden op het werk is tegenwoordig een vereiste voor personeel. Uit onderzoek van TNO uit 2021 blijkt dat we graag deels naar kantoor komen om elkaar te ontmoeten, samen te werken en met elkaar en de organisatie te verbinden. Elkaar even tegenkomen bij het koffieapparaat volstaat dan niet meer. Een plek die bedoeld is om even echt met elkaar te verbinden onder het genot van een kop koffie is daarom geen overbodige luxe. Fortune Coffee ging in de verkiezing voor Koffiecorner van het Jaar 2022 op zoek naar de beste sociale ontmoetingsplek op het werk. De verkiezing is ook meteen inspiratie en stimulans voor bedrijven om fijne ontmoetingsplekken met écht lekkere koffie te creëren.

Koffiecorner van het Jaar van Den Bosch

De beste koffiecorner in Regio Den Bosch is van Normec Foodcare. Normec Foodcare is kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. In hun koffiecorner is koffie veel meer dan een simpel bakkie. Anne-Marie Kooloos, officemanager facilities: “Dat bakkie koffie om je werkdag mee te beginnen is helemaal niet simpel, want wat moeten we zonder dat bakkie? Onze koffiecorner verbindt niet alleen onze collega’s van verschillende afdelingen. Ook cursisten kunnen elkaar écht ontmoeten in de pauze. Onze koffiecorner is ook een plek waar we onze gasten en nieuwe medewerkers kunnen verbinden met onze organisatie.” Fortune Coffee trakteerde de winnaars op dinsdag 28 juni  op een gezellig ontmoetingsmoment.

Koffie is verbindende factor

De koffiecorner is niet voor niets de plek waar we gewoonlijk het liefst met collega’s bijpraten. Koffie verbindt namelijk, blijkt uit een veelgeciteerd onderzoek van William en Bargh uit 2008. De fysieke warmte afkomstig van een kop koffie in de handen veroorzaakt namelijk interpersoonlijke warmte. Een warme drank zorgt voor een warm beeld van onze gesprekspartner en warm gedrag tegenover hen.

Winnaars ontvingen verzorgd ontmoetingsmoment

Normec Foodcare is een van de regiowinnaars die Fortune Coffee heeft aangewezen als Koffiecorner van het Jaar. Eén koffiecorner stak er in het bijzonder bovenuit en werd door Fortune benoemd tot landelijke winnaar van de verkiezing Koffiecorner van het Jaar 2022. Op 27 juni is bekendgemaakt dat OBS De Sleutelaar in Bladel niet alleen de beste koffiecorner van de regio Hapert heeft, maar volgens Fortune Coffee ook van heel Nederland. In lijn met Fortune Coffee’s ambitie om met deze verkiezing bedrijven te stimuleren om een fijne ontmoetingsplekken en -momenten te creëren, verzorgt Fortune Coffee zo’n moment voor het personeel van de winnende bedrijven. Regiowinnaars ontvangen van Fortune Coffee dus een gezellig moment met koffietrailer en de landelijke winnaar ontvangt daarnaast een volledig verzorgde lunch.

Vorig bericht Nederlandse 'European Digital Innovation Hubs' versnellen digitalisering
Volgend artikel Ferdinand van den Oever nieuwe directeur Leidingenstraat Nederland

Nu op WijBrabant