Platform

Nieuw platform van start bij Brabants Dagblad en BN DeStem

Samenwerking van het AD en regionale titels

Nieuw platform Brabants Dagblad

De Brabantse DPG Media-titels Brabants Dagblad, BN DeStem en Eindhovens Dagblad starten op de site en in de app met het video-on-demandplatform Play, met videoseries in het verlengde van het nieuws en sportevenementen. Play heeft presentatoren Arda Kaya, Marcel Bamberg, Robbyn Jansen en Shula Tas aan zich weten te binden die voor het platform aan de slag gaan. Daarnaast bespreken sport-presentatoren Hidde van Warmerdam, Thijs Zonneveld en Sjoerd Mossou op Play alle grote sportevenementen. Play is een samenwerking van het AD en regionale titels om krachten te bundelen voor content.

Nieuwe gezichten en videoseries

De presentatoren Robbyn Jansen (31), Shula Tas (35), Arda Kaya (26) en Marcel Bamberg (30) maken videocontent voor het platform. Zij presenteren allemaal afleveringen  van de nieuwe formats. In ‘En Profiel’ staat één persoon die de afgelopen tijd in het nieuws geweest is centraal. In de serie ‘In 360 seconden’ wordt een ingewikkeld onderwerp uitgelegd in 6 minuten. ‘De Mensen Van…’ belicht mensen uit verschillende subculturen en brengt hun leefwereld dichter bij de kijker. In ‘Echt…’ gaat de presentator met een BN’er naar diens geboorteplek om meer te weten te komen over die persoon. Met een dosis humor willen alle formats zowel amuseren als informeren.

Sportevenementen

Door intensieve samenwerkingen en mediapartnerships met onder andere NOC*NSF staat Play ook op grote sportevenementen als de Olympische Spelen, de Tour de France, en het EK en WK voetbal aankomt. Hidde van Warmerdam, Thijs Zonneveld en Sjoerd Mossou doen verslag.

 

Vorig bericht Campagnebox voor VvE's die willen verduurzamen
Volgend artikel Batterijopslag van cruciaal belang voor energietransitie

Nu op WijBrabant