Retail

Milka opent pop-up bar in Eindhoven

Met signature Milka drankjes, DJ en chocolade

Milka opent pop-up bar in Eindhoven
Eindhoven,
Chocolade liefhebbers in Eindhoven worden op hun wenken bediend. Chocolademaker Milka organiseert dit weekend (2/3/4 sept) een heus chocoladefestijn aan de Limburglaan 2. Dit ter viering van een Milka reep, waarvan de receptuur na 120 jaar in een nieuw jasje is gestoken.

De chocolade is ‘nu nóg romiger en intenser van smaak’ volgens de fabrikant. Aan alle Eindhovenaren de primeur te komen proeven.

Liefde gaat door de maag

Omdat volgens Milka liefde door de maag gaat, zijn de iconische gastheren (bekend van een welbekende datingshow), Sergio Vyent en Victor Abeln aanwezig op 2 september. Voor een foto, een knuffel én voor de gezelligheid. Zo is de vernieuwde Milka chocolade te testen en er is een bar waar gratis signature Milka Lila drankjes gedronken kan worden.

Verbeterde receptuur

Het chocoladefeest vindt plaats ter ere van Milka’s verbeterde chocoladereep. Met meer cacao en romige Alpenmelk is deze intenser en romiger van smaak volgens Milka. Geheel in stijl heeft de verpakking een nieuwe, frisse en moderne upgrade gekregen.

Lila ballenbak

Ook is Lila de koe van de partij in de speciale Milka Lila Lounge. Gasten kunnen een duik nemen in een houten tub met lila ballen,  en het moment vastleggen in een speciale photobooth. Een feestelijke omgeving waarbij een DJ de sfeer ondersteunt met muziek.

Waar en wanneer?

De pop-up bar is te bezoeken op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september aan de Limburglaan 2 van 10:00 to 17:00 uur.

Vorig bericht Den Bosch test IoT-sensortechnologie voor beter zicht op verkeersintensiteit en rijsnelheden
Volgend artikel Zaterdag 10 en zondag 11 september Weekend van het Varken

Nu op WijBrabant