WijOpDeWeg

Janssen Kerres Automotive opent nieuwe vestiging in Waalre  

Als aanvulling op het merk Nissan, is er op de nieuwe locatie in Waalre ook gekozen voor een universele formule, Profile

Janssen Kerres opent nieuwe vestiging in Waalre Janssen Kerres opent per 31 oktober 2022 een nieuwe vestiging in Waalre. Op deze locatie zal het bedrijf Sales en After-Sales activiteiten voor Nissan gaan uitrollen. Daarnaast gaat Janssen Kerres hier de universele garageformule Profile voeren. Tevens zal deze locatie ook gaan dienen als E-Mobility center, waarbij het merk Ligier gevoerd gaat worden.

Nissan

Om het gebied ten zuidwesten van Eindhoven (de Brabantse Kempen) voor het merk Nissan beter te kunnen bedienen, is gekozen voor deze locatie in Waalre. Samen met de bestaande Janssen Kerres vestigingen in Helmond en Nuenen is het bedrijf nu nog beter toegankelijk voor haar klanten in ‘groot-Eindhoven’. “Eindhoven en de Kempen zijn natuurlijk een zeer groot gebied. Om alle Nissan rijders in de omgeving goed van dienst te kunnen zijn, was het van belang dat wij een extra vestiging openden” aldus Olaf Janssen, algemeen directeur van Janssen Kerres. “Uiteindelijk is de keuze gevallen op het pand in Waalre gezien het formaat en de goede bereikbaarheid”.

Profile

Ter aanvulling op het merk Nissan, is er op de nieuwe locatie in Waalre ook gekozen voor een universele formule, Profile. Olaf Janssen vervolgt: “als merkdealer worden, ook op het gebied van After-Sales, hoge eisen aan ons gesteld. Onze technici worden dan ook continu getraind. Wij zijn van mening dat we deze expertise ook kunnen inzetten voor andere automerken, waardoor wij hebben gekozen om ook Profile uit te gaan rollen in Waalre”.

E-Mobility

Naast Nissan en Profile zal Janssen Kerres in Waalre ook de merk Ligier gaan voeren. Hiermee kan het bedrijf zich volledig inzetten op een complete mobiliteitsoplossing. “In de huidige markt is diversificatie van groot belang. Wij willen klanten graag alle mogelijkheden m.b.t. mobiliteit bieden. Ligier krijgt in 2023 een mooi assortiment met elektrische compacte stadsauto’s en last mile delivery oplossingen. One Stop Shopping is hierbij het uitgangspunt,” gaat de heer Janssen verder. In onze andere vestigingen zijn we inmiddels ook Carver en X-bus dealer.

Op 31 oktober zal Janssen Kerres haar deuren openen op de Onze Lieve Vrouwedijk 43A.

Vorig bericht Hoe sterk zijn de kosten gestegen voor nieuwbouw van een schoolgebouw
Volgend artikel Startersdag Breda voor beginnende ondernemers

Nu op WijBrabant