Award

Innovation Awards van Eindhoven Maker

Zaterdag 23 september worden de Innovation Awards uitgereikt

Innovation Awards van Eindhoven Maker

De Eindhoven Maker Faire, op zaterdag 23 en zondag 24 september, is een samenkomen is van de meest gave creaties, de meest bijzondere uitvindingen, de meest technische gekke snufjes.  Het is de plek waar de wereld van morgen wordt bedacht én gemaakt.

Het is daarom ook dé plek om de Innovation Awards uit te reiken. Twee awards om precies te zijn, de GBO Innovation Award for Best Product en de Rabobank Innovation Award for Best Maker.

Innovation Awards van Eindhoven Maker

Deze challenge bestaat uit een selectie van innovatieve en creatieve makers die zich ontwikkelen als veelbelovende startup in de nieuwe wereld van morgen. het is een internationale showcase van de makers van de hybride wereld van morgen, waarbij een professionele jury prijzen toekent aan de meest innovatieve en veelbelovende makers en producten.

De jury bestaat uit:

Jaques Gramser, directeur GBO Helmond

René Kivits, directeur Verzekeren Rabobank

Bert Jan Woertman, directeur Microcentrum

Ella Hueting – Fontys Hogescholen

De Innovation Awards Best Product en Best Maker worden uitgereikt op zaterdag 23 september 2023. De jury beoordeelt diezelfde ochtend, vanaf aanvang van de Eindhoven Maker Faire, de 10 genomineerden. Na juryoverleg zal om 12.00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden in het Stadhuis op het podium!

Vorig bericht Funding Recrubo.ai opmaat voor 5 miljoen starters in 5 jaar
Volgend artikel Symbolisch startschot voor baggerwerkzaamheden West-Brabantse vaarwegen

Nu op WijBrabant