Glasvezel

Glasvezel voor bedrijventerrein in Baarle-Nassau

Er wordt 6 kilometer uitgerold om 95 bedrijven te voorzien van glasvezelaansluiting

Glasvezel voor bedrijventerrein in Baarle-Nassau

Foto: Glaspoort

Baarle-Nassau,
Het bedrijventerrein Baarle-Nassau krijgt binnenkort een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort en aannemer VolkerWessels Telecom. In totaal wordt 3 kilometer gegraven en wordt 6 kilometer aan glasvezel uitgerold om 95 bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Betere leefbaarheid en duurzaamheid

Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Baarle-Nassau door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit zal niet alleen de lokale economie stimuleren, maar ook bijdragen aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het pand brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien bedrijven meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Er zijn inmiddels meer dan 20 serviceproviders actief op het netwerk van Glaspoort waaronder KPN, Plinq, Youfone, Kliksafe, Solcon, i4Networks en PetitVerbindt. Een volledig overzicht is te vinden op de website.

Vorig bericht Please neemt HR-bemiddelaar Expand over
Volgend artikel Gebr. van der Steen wordt Van Dorp Infra

Nu op WijBrabant