Glasvezel

Glaspoort legt glasvezelnetwerk aan op bedrijventerrein Vosdonk

Glasvezelaansluiting biedt ondernemers mogelijkheid om zich voor te bereiden op digitale ontwikkelingen

Glaspoort legt glasvezelnetwerk aan op bedrijventerrein Vosdonk

Foto: Glaspoort

Etten-Leur,
Glaspoort start deze zomer met de aanleg van een glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen Vosdonk 1 en Vosdonk 2 te Etten-Leur. Naar verwachting kunnen de bijna 800 ondernemers op deze terreinen binnen een jaar gebruikmaken van hun aansluiting en de voordelen van een razendsnelle internetverbinding via glasvezel.

Aanleg glasvezel

Glaspoort legt samen met aannemer VolkerWessels Telecom bijna 40 kilometer glasvezel aan om de op deze bedrijventerreinen gevestigde ondernemers aan te sluiten. In totaal wordt over een traject van bijna 12 kilometer gegraven. Glaspoort zal de bedrijven tijdig informeren over de voortgang van het project. Tijdens de aanlegwerkzaamheden blijven de bedrijfspanden bereikbaar.

Het belang van glasvezel

Ondernemers op deze bedrijventerreinen kunnen naar verwachting binnen een jaar profiteren van de voordelen van glasvezel. Supersnel, betrouwbaar en duurzaam internet is van groot belang voor hun dagelijkse bedrijfsvoering. Met de aanleg van glasvezel draagt Glaspoort bij aan de verdere ontwikkeling van deze gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting

De aanleg naar de bedrijfspanden en het plaatsen van de glasvezelaansluiting in een pand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Ondernemers kunnen toestemming geven voor het aansluiten van hun pand via glaspoort.nl. Ook worden zij schriftelijk door Glaspoort geïnformeerd. Met de glasvezelaansluiting biedt Glaspoort ondernemers de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de digitale ontwikkelingen.

Vorig bericht Mest als een noodzakelijk en waardevol product
Volgend artikel Van diesel naar waterstof met NPS Driven

Nu op WijBrabant