Management

Edwin van der Reijden wordt nieuwe directeur Belastingsamenwerking

Bestuur is blij met komst van van der Reijden

 Edwin van der Reijden wordt nieuwe directeur Belastingsamenwerking Oost-Brabant

Foto: BOSB

Oss,
Het algemeen bestuur van Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) benoemt Edwin van der Reijden als nieuwe directeur van BSOB. Naast zijn rol als directeur zal hij ook plaatsnemen als secretaris in het algemeen bestuur. Edwin start op 1 december 2023 en neemt het stokje over van Grard van der Zanden die per 31 december 2023 met pensioen gaat. Ook met de nieuwe directeur blijft Belastingsamenwerking Oost-Brabant de door Grard ingezette koers varen.

Een rijke loopbaan

Edwin brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee. Hij startte zijn loopbaan in de financiële dienstverlening, bij de Sociale Verzekeringsbank, in een bancaire omgeving (ABN AMRO), bij verzekeraars (Interpolis en Achmea) en bij pensioenuitvoerders (o.a PGGM en APG). Hij groeide door tot eindverantwoordelijk directeur en heeft de focus gedurende zijn loopbaan gelegd op onder andere marketing, communicatie, klantbediening, digitalisering, ict, operational excellence en de ontwikkeling van de teamvorming en de bedrijfscultuur. Daarnaast is Edwin eigenaar van een consultancy bedrijf dat gericht is op het optimaliseren van samenwerking binnen teams en organisaties én is hij toezichthouder en gastdocent bij TIAS Business School. Zijn brede kennis en professionele achtergrond zullen van onschatbare waarde zijn voor de toekomst van BSOB.

Belastingsamenwerking Oost-Brabant kijkt uit naar een nieuwe fase van leiderschap en groei onder leiding van Edwin van der Reijden. We willen hem van harte welkom heten in onze organisatie en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.

Bestuur is blij met de komst van van der Reijden

Greet Buter, voorzitter van het algemeen bestuur feliciteert Edwin van der Reijden van harte met zijn benoeming tot directeur: “Het bestuur is blij in de persoon van Edwin een directeur te hebben gevonden die de nu al goed presterende BSOB – samen met de medewerkers – weer een stapje verder te brengen. Zo blijven we de inwoners van ons werkgebied deskundig, efficiënt en professioneel bedienen.”

Toegewijde toekomst voor BSOB

Edwin vertelt over zijn benoeming tot directeur en secretaris van het algemeen bestuur: “Ik verheug me er op om leiding te mogen geven aan BSOB en om als secretaris in het bestuur van BSOB te mogen plaatsnemen. BSOB heb ik inmiddels leren kennen als een robuuste, klantvriendelijke en innovatieve organisatie met zeer betrokken en ambitieuze medewerkers. Ik ga me samen met hen met veel gedrevenheid en enthousiasme richten op het voortbouwen van het vertrouwen dat de opdrachtgevers ons geven en op de verdere ontwikkeling van de organisatie”

Vorig bericht GXO benoemt Willem Veekens als nieuwe Managing Director
Volgend artikel Melkrundveehouders en kalverhouders krijgen anderhalf jaar extra voor verduurzamen stallen

Nu op WijBrabant