Nieuws

Crowe Foederer sterker in vitaliteit en verzuim

Crowe breidt haar dienstverlening uit met HR dienstverlening door overname PDC

Crowe Foederer accountancy & advies

Met de overname van Personeels Diensten Centrum (PDC) uit Veghel breidt accountants & advies organisatie Crowe Foederer haar HR-dienstverlening uit op het gebied van vitaliteit, verzuim en Arbo dienstverlening. ‘Vitaliteit, verzuimbeleid en inzetbaarheid worden steeds grotere thema’s, ook voor kleine en middelgrote organisaties.  Met PDC voegen we een ervaren en gecertificeerd adviesteam toe aan onze organisatie. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de toenemende vraag naar deze dienstverlening én kunnen we onze klanten een nog rijkere multidisciplinaire HR oplossing bieden’, aldus , bestuurder Crowe Foederer HR Services.

Richten op duurzame inzetbaarheid

Het snelgroeiende PDC Veghel houdt zich bezig met het adviseren van klanten op het gebied van vitaliteit, verzuim en HR-dienstverlening, inclusief een gecertificeerde arbodienst. De ambitieuze groeidoelstellingen van PDC werden de afgelopen jaren beloond met maar liefst vijf FD-Gazelles. ‘Door onze krachten te bundelen met Crowe kunnen we onze klanten een totaaloplossing aanbieden op HR-gebied en kan ons team en onze dienstverlening zich verder door ontwikkelen, zowel in kwaliteit, in propositie, als in omvang’, aldus Anja Lawera eigenaar PDC Veghel.

Met ruim 65 HR specialisten beschikt Crowe HR Services al over uitgebreide dienstverlening op HR-gebied en fungeert zij voor veel klanten als volwaardige HR partner. Van HR-advies, pensioenadvies, arbeidsjuridisch advies, global mobility, salarisadministratie tot talentmanagement en HR tech oplossingen, inclusief data gedreven inzichten. ‘De toevoeging van de PDC dienstverlening aan onze dienstverlening zorgt voor een win-win, voor beide organisaties én voor onze klanten’, aldus Bram Krijnen.

Over Crowe Foederer

 Crowe Foederer is een middelgroot accountancy- en advieskantoor met ruim 500 medewerkers en 6 vestigingen in groot Amsterdam (Amsterdam, Oostzaan, Lelystad) en Brabant/Limburg (Bladel, Roermond en het hoofdkantoor in Eindhoven). Het is onderdeel van het wereldwijde Crowe Global netwerk dat actief is in 146 landen. 

Vorig bericht Gastrobar Luzt zet in op veiligheid van gasten en personeel met desinfecterende UV-C verlichting
Volgend artikel Versoepelingen zorgen voor last-minute run op carnavalsoutfits

Nu op WijBrabant