Management

BoerenBed benoemt Joris van Dijk tot nieuwe CEO

James Mennekens geeft functie door aan Van Dijk

BoerenBed benoemt Joris van Dijk tot nieuwe CEO

Foto: BoerenBed Holding B.V., Joris van Dijk

Baarle-Nassau,
BoerenBed Holding B.V. heeft Joris van Dijk (49) tot CEO benoemd. Van Dijk volgt James Mennekens op die in maart 2023 zijn functie neerlegde, maar als aandeelhouder aan BoerenBed verbonden blijft.

Focus op internationale groei

Van Dijk, die eerder directiefuncties vervulde bij Feyenoord Rotterdam, Madurodam en de Nederlandse Staatsloterij, is door de aandeelhouders aangesteld om de internationale groeistrategie van BoerenBed verder vorm te geven. In de zomer van 2022 verwierf Platina Partners, een Franse investeringsmaatschappij, een meerderheidsbelang in BoerenBed. BoerenBed wil inspelen op de toenemende vraag naar eco-friendly, “off the grid”-vakanties en verwacht de komende jaren substantiële groei in aantal locaties en gastovernachtingen te kunnen realiseren.

Verder investeren in nieuwe locaties

Van Dijk: “In de afgelopen 20 jaar heeft BoerenBed, samen met de boerenbedrijven, een uniek concept en een mooi merk internationaal op de kaart gezet. De behoefte om op prachtige, kleinschalig opgezette verblijfslocaties samen van de rust en ruimte van de natuur te kunnen genieten is universeel en tijdloos. We hebben de ambitie om de komende jaren nog veel meer gasten te laten genieten van de unieke BoerenBed-ervaring. Daarnaast gaan we investeren in de verdere ontwikkeling van onze bestaande en nieuwe locaties in Europa.”

Vorig bericht Regionale samenwerking voor dekkend laadnetwerk krijgt vervolg
Volgend artikel Action opent 4 november nieuwe winkel in Tilburg

Nu op WijBrabant