Infra

A67 dicht tussen oprit Asten (36) en knooppunt Leenderheide

's nachts dicht op 14 - 15 november 2023

A67 dicht tussen oprit Asten (36) en knooppunt Leenderheide

Rijkswaterstaat voert van dinsdag 14 november 21.00 tot woensdag 15 november 2023 05.00 uur onderhoud uit aan de A67. Hierdoor is de A67 tussen oprit Asten (36) en knooppunt Leenderheide in de richting van Eindhoven afgesloten voor al het verkeer. Houd rekening met omleidingen en extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten.

Van dinsdag 14 november 21.00 tot woensdag 15 november 05.00 uur is de A67 tussen oprit Asten (36) en knooppunt Leenderheide richting Eindhoven dicht voor al het verkeer:

  • Parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Oeijenbraak met aangrenzend tankstation gelegen langs de A67
  • Op- en afrit (34) Geldrop

Omleidingsroutes

Gele borden geven plaatselijk informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud A67

Deze werkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het gaat om regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels terugkerend nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, asfalt reinigen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Vorig bericht A59: ’s nachts afgesloten tussen ‘s-Hertogenbosch en Waalwijk
Volgend artikel Regionale samenwerking voor dekkend laadnetwerk krijgt vervolg

Nu op WijBrabant